divendres, 22 de febrer de 2019

Presentació Col.legi Sant Andreu (Badalona)

Grup A:

Hola amics i amigues de GeoFestes,

Avui comencem GeoFestes i teníem moltes ganes participar en aquest projecte telemàtic perquè ens agrada molt la tecnologia.

Som els alumnes de 4tA de Primària del col·legi Sant Andreu de Badalona. La nostra classe és divertida i xerraire i som a 13 nenes i 14 nens. El nostre tutor es diu Roger. El nostre cole és molt gran, tenim un hort, una biblioteca, 2 patis i una sala per fer Science Lab.

A Badalona tenim el Pont del petroli on es pot veure tot el mar. També tenim un equip de bàsquet molt important que es diu Club Bàsquet Joventut Badalona, però és més conegut per la Penya.

Per si no ho sabeu Badalona abans es deia Betulo i la nostra festa major són les “Festes de Maig”, però ja us explicarem tot més endavant!

Com ja sabeu al projecte GeoFestes hem d'escollir un nom per la mascota i la nostra proposta es diu... Drac-Rex.

Aquesta setmana és la de Carnestoltes i ens ho estem passant molt bé!.

Adéu amics i amigues de GeoFestes!!
Grup B:

Hola Geoamics,

Som la classe de 4tB i el nostre col·legi es diu Sant Andreu de Nazaret. A classe som vint-i-vuit alumnes: dotze nenes i setze nens.

El nostre col·legi té tres plantes. Nosaltres estem a l’última planta i hem de pujar moltes escales. També tenim dos patis un a dalt i un a baix però el que més ens agrada és el de baix perquè es pot jugar a pilota i és més gran.

El nostre col.legi està situat al centre de Badalona. A l´Edat Romana es deia Beatulo i és la quarta ciutat més poblada de Catalunya. Un monument important que tenim és Roca i Pi, però també tenim un carrer que es diu el carrer del Mar on hi ha moltes botigues i un pont que es diu el “Pont del Petroli”.

També heu de conèixer l’equip de bàsquet del Joventut, però gairebé tothom a Badalona el coneix per “la Penya”. 

En aquest projecte us explicarem “Les Festes de Maig” de Badalona, més endavant us explicarem més coses.

Adéu Geoamics!!!Grup C:

Hola nens i nenes de Geofestes,

Som els alumnes de 4tC del col.legi Sant Andreu de Badalona. La nostra classe és molt gran i som 12 nens i 13 nenes. A la classe tenim una pantalla digital i també una pissarra normal. 

El nostre col·legi té dos patis: un petit a dalt i un més gran a baix. Hi ha dos edificis, al nostre està Infantil i Primària i n’hi ha un altre edifici més a prop de la platja que és de l’ESO i Batxillerat. Podem fer moltes extraescolars com per exemple robòtica o bàsquet.

Badalona la van fundar els romans i abans es deia Bétulo. Tenim moltes coses boniques com el pont del petroli, la Rambla o el Carrer de Mar... etc. Tenim un equip de bàsquet molt important que es diu Joventut.
Les festes grans de Badalona són les “Festes de Maig”... més endavant us explicarem de que tracten.

Us convidem a venir quan vulgueu!

Fins aviat
1 comentari:

  1. Hola nois i noies del Sant Andreu!

    Benvinguts al projecte Geofestes!!!!

    Estic molt content de conèixer-vos!!! Espero que us ho passeu molt bé!!! M'agradarà molt descobrir la vostra festa major perquè.... sabeu una cosa? A mi m'agraden molt els focs artificials i els correfocs!!!!

    Que bé!!! Vull saber moltes coses!!!!

    ResponElimina